![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Buna!Daca nu va suparati,ma bag si eu in vorba.De-o luna citesc tot ce ati postat si am inteles multe.Tot de-o luna tin dieta,dar nu slabesc nimic,E drept ca am diabet insulino-dependent,el a si determinat ingrasarea.Ce sa fac?
Azi am mancat: MD:mar ras cu fulgi de ovaz si vreo 4 smochine taiate. P:conopida fiarta,amestecata cu telemea de oi si putin unt G:mere rase si 3 smochine C:mancare de fasole verde cu costita afumata+rosii G:cioco 85% Problema e ca eu n-am cum renunta la gustari,ca fac vreo coma hipoglicemica.Am baut si 3 cani de cafea decofeinizata,iar cu apa nu-s prietena.E drept ca de cand am inceput dieta nu m-am mai ingrasat si mi-a scazut si glicemia de la 250-300 la 120-180.Vreau sa va mai spun ca mi-e tare drag de voi,va stiu necazurile,bolile,bucuriile.Va pup. PS.Habar n-am cum am scris,n-am intrat niciodata pe un forum( sa scriu,adica). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Fetelor, daca pun fructoza pt a indulci mincarea juniorului e ok? Momentan nu ii mai pot da produse lactate si a trebuit sa ii cumpar un lapte praf special pt alergie la lactate doar ca are un gust oribil si ma gandeam sa ii pun putina fructoza sa ii schimb gustul. In spital, cand ne aduce lapte cu gris l-am gustat si era dulce, acum nu stiu daca de la lapte sau mai avea si altceva pe linga.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:16 PM |
|