![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Buna!Daca nu va suparati,ma bag si eu in vorba.De-o luna citesc tot ce ati postat si am inteles multe.Tot de-o luna tin dieta,dar nu slabesc nimic,E drept ca am diabet insulino-dependent,el a si determinat ingrasarea.Ce sa fac?
Azi am mancat: MD:mar ras cu fulgi de ovaz si vreo 4 smochine taiate. P:conopida fiarta,amestecata cu telemea de oi si putin unt G:mere rase si 3 smochine C:mancare de fasole verde cu costita afumata+rosii G:cioco 85% Problema e ca eu n-am cum renunta la gustari,ca fac vreo coma hipoglicemica.Am baut si 3 cani de cafea decofeinizata,iar cu apa nu-s prietena.E drept ca de cand am inceput dieta nu m-am mai ingrasat si mi-a scazut si glicemia de la 250-300 la 120-180.Vreau sa va mai spun ca mi-e tare drag de voi,va stiu necazurile,bolile,bucuriile.Va pup. PS.Habar n-am cum am scris,n-am intrat niciodata pe un forum( sa scriu,adica). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
am revenit si eu pe site
chiar daca nu am mai scris de mult am urmarit mereu ce ati scris si nu am renuntat la MM si pot spune ca dupa mai multe scapari dupa mult timp am coborat sub 100 - am 99,5 kg (sunt tare mandra de mine) - in oct anul trecut aveam 106 KG am postat si eu o ciorba de salata - este delicioasa - Kalua am scris-o sper unde trebuie (sa nu mai iau ban) meniul meu este ff clar si nu ma abat de la el decat in unele zile cand mananc doar fructe toata ziua: D- fulgi + lapte 0,1 (eventual un fruct inainte) P- carne/branza + salata S - la fel peste + salata sau carne de pui am zile in care mananc in loc de carne naut sau linte sau fasole pur si simplu fiarta + salata Totul este fiert si fara mirodenii - nu are gust bun - insa incerc sa-mi micsorez stomacul cu meniuri care nu ma tenteaza deloc gustarile sunt mere - capsuni - ananas o zi pe saptamana de dimineata pana a doua zi mananc doar fructe - ananas - mere - capsuni Va salut respectuos si imi tineti pumnii sa ajung la 89,5 (frumos vis!!!) o zi superba |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:39 AM |
|