![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
fetele stiti cumva vreun blat de pizza conform?
eu am inventat un fel de blat din piept de pui, oua si linte, de sfaramat nu se sfarma, dar este cam uscat....e bun, dar poate mai are altcineva niste idei. si inca o intrebare:am vazut ca bulionul are gi 40, dar eu fac bulion numai din rosii si sare, iar rosiile au gi 15, deci sa inteleg ca prin fierbere se modifica gi??? Daca e asa s-a dus varianta pizza ca mie nu-mi prea place daca nu are pasta de rosii ... :( mersi...pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:40 AM |
|