![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi place fusta lui Lexie. Iar Clau este o graviduta sexi si frumoasa..
Cadou pentru mine de 8 martie. Scuzati decorul sugestiv de langa pat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si poza chinuita taken by me! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag002.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Si mie imi place camasa de mor. Eu am facut o obsesie pentru genul asta de camasi, cred ca am deja vreo 5, pe diferite culori. De obicei le port cu vreo curea in talie (asta in cazul in care nu sunt ele deja prevazute cu vreu siret sau ceva de genul asta). Si tricourile fiicei tale, Kalua, imi plac. Cred ca un print haios sau un mesaj interesant pe un tricou aparent banal poate transforma o tinuta simpla (gen Tshort + blugi) intr-o alegere foarte inspirata. Mi-am luat si eu in weekend un astfel de specimen, cu un catelus adorabil cu mesajul Beware. I'm hungry. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:54 AM |
|