![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Ma uit la stiri si o intrebare mi se invarte in minte.
Daca niste ziaristi ar fi publicat caricaturi defaimatoare cu Iisus sau Dumnezeu oare noi cum am fi reactionat? Am fi devenit violenti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Extrapolind ideea ta, Northstar, as ajunge la toleranta.
Insa in lumea actuala, toleranta, desi trimbitata drept deziderat al lumii moderne, este prea putin pusa in practica...intr-o vreme cind xenofobia , ura inter-rasiala si interetnica, intoleranta religioasa si multe alte tare ale societatii pangeice in care traim fac victime zi de zi, e greu de accedat un plan superior... Traim, din pacate intr-o epoca a paradoxurilor, in care o parte a societaii incearca sa faca ceva pentru o reconciliere planetara si o alta parte ne face sa ne intrebam daca sintem intr-adevar homo sapiens sapiens sau ne intoarcem spre statutul de animal de prada... Atita timp cit viata cotidiana ne impune legile junglei, societatea perfecta visata de antici, si nu numai, pare a fi mult prea departe si total inaccesibila... si ramine o utopie a oamenilor cu suflet frumos... Din pacate, asa cum ai spus, mult razboaie de-a lungul timpului au plecat d ela lucruri minore, folosind orice pretext drept supapa . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 09:40 AM |
|