Apr 6 2009, 01:44 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 |
Despre Skinoren s-a vb mai devreme si vroiam sa zic ca e mai buna varianta 15% GEL decat cea clasica.
Acneea - Totul despre acnee, Acneea partea a treia |
|
|
|
![]() |
Apr 6 2009, 02:44 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 |
Girlish eu am citit si am auzit contrariul: gelul e mai agresiv, provoaca alergii sau reactii similare. Cand a aparut am vrut si eu sa mi-l iau dar m-a prevenit farmacista ca a avut o multime de cumparatori care s-au intors sa se plaga cumca le-a facut rau si au vrut tot varianta veche iar apoi am citit si pe net pareri negative similare.
|
|
|
|
Apr 22 2009, 11:32 AM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 |
eu am folosit acum vreo 3 ani o gama de dermatocosmetice, Plexion,pe baza de sulf.m-a ajutat f mult dar din pacate nu am mai facut rost de ea.eu o aveam de la doctorita dermatolog la care ma duceam in acea perioada.dupa ce am terminat-o si am sunat-o sa-mi mai dea mi-a spus ca nu mai aduce.am incercat sa mi-o procur din afara si se elibereaza doar pe baza de reteta,din canada....dar cat timp am folosit-o am fost maxim de incantata:crema,masca si crema de spalat.am citit si eu ca sulful poate fii comedogen,insa eu m-am impacat bine cu el.chiar mi-am luat de afara praf de sulf si mai faceam cu apa o pasta si mi-o aplicam dc aveam vreun monstru.nu ieseam din casa caci era galbena.
daiana,de ce regreti tratamentul facut cu sotret? |
|
|
|
Apr 22 2009, 07:16 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 9-July 08 Member No.: 4,206 |
eu am folosit acum vreo 3 ani o gama de dermatocosmetice, Plexion,pe baza de sulf.m-a ajutat f mult dar din pacate nu am mai facut rost de ea.eu o aveam de la doctorita dermatolog la care ma duceam in acea perioada.dupa ce am terminat-o si am sunat-o sa-mi mai dea mi-a spus ca nu mai aduce.am incercat sa mi-o procur din afara si se elibereaza doar pe baza de reteta,din canada....dar cat timp am folosit-o am fost maxim de incantata:crema,masca si crema de spalat.am citit si eu ca sulful poate fii comedogen,insa eu m-am impacat bine cu el.chiar mi-am luat de afara praf de sulf si mai faceam cu apa o pasta si mi-o aplicam dc aveam vreun monstru.nu ieseam din casa caci era galbena. daiana,de ce regreti tratamentul facut cu sotret? regret ca am facut tratamentul cu sotret(2 cure) fiindca nu m-a ajutat absolut deloc si in plus m-am ales si cu cateva efecte secundare(depresie si subtierea firului de par-nu sunt chiar atat de grave,dar oricum nu m-am simtit foarte bine!) si cine stie cat a mai suferit organismul!!!dar,in principal cel mai mult am fost dezamagita de faptul ca nu mi-a trecut acneea.in timpul tratamentului aveam un ten perfect si apoi,imediat dupa ce il terminam,acneea imi revenea.DAR,fiecare organism reactioneaza in mod diferit(la unele persoane le trece si apoi nu mai au probleme deloc) ...........daca stai in timisoara,crema se elibereaza de la farmacia FARMADO (poate aveti si in orasul in care stai tu).este o crema banala (crede-ma,am folosit tot felul de creme dermatocosmetice foarte scumpe care nu m-au ajutat decat sa imi golesc portofelul) care se elibereaza fara reteta. daca te mai intereseaza si alte detalii,poti sa ma intrebi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th October 2025 - 09:26 PM |
|
|