![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
rezerva
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am vazut ieri filmul '15' al lui Sergiu Nicolaescu.Dragut,dar sa fiu sincera ma asteptam la ceva mai bun. ??? Si am mai vazut filmul 'Shopgirl' cu Steve Martin.M-a dezamagit si el..Ma asteptam sa fie o supercomedie,ma pregatisem sa trag o portie de ras pe cinste si cand colo.. ??? |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Iaca lista:
- How I met your mother - cu excepţia ultimului sezon. Util pentru fanii New-Yorkului, haios pentru restul lumii. Şi Barney Stinson face toate paralele fiindcă este legen ... wait for it ... DARY! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) - Shogun - a fost odată ca niciodată mr. Chamberlain (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) - Inkheart - pentru amatorii de poveşti şi de provincii italiene. - Eternal sunshine of the spotless mind - e haios Carey īn loc de Winslet şi viŢeversa. - Fata cu cercel de perlă - īncāntătoare atmosfera ... bun īn loc de excursie la Delft. - Ember - după o călătorie spre centrul pămāntului trebuia şi una retur. - Jane Eyre - ce face BBC capodoperă se cheamă. Se găseşte şi pe youtube (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , eu mi-am luat ţeapa cu Diverta care avea doar prima parte. - 21 - studenţie, blackjack, matematică şi visul american. Īn seara asta, viva teveul, o să fie Sense and Sensibility, fiindcă de la clasici ai mereu cāte ceva de īnvăţat. Promit că scriu mai des ca să nu mai pun mercuriale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:58 PM |
|