![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Despre Skinoren s-a vb mai devreme si vroiam sa zic ca e mai buna varianta 15% GEL decat cea clasica.
Acneea - Totul despre acnee, Acneea partea a treia |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Girlish eu am citit si am auzit contrariul: gelul e mai agresiv, provoaca alergii sau reactii similare. Cand a aparut am vrut si eu sa mi-l iau dar m-a prevenit farmacista ca a avut o multime de cumparatori care s-au intors sa se plaga cumca le-a facut rau si au vrut tot varianta veche iar apoi am citit si pe net pareri negative similare.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Da, girlish,nu te lasa cu lichide in cantitati mai mari de 100 ml.Si trebuie sa scrie pe ambalaj ca are 100 ml(max) nu sa scrie 150 m de exemplu,si tu sa mai ai 50 ml in tub,poate sa fie si pe terminate,nu ii intereseaza.Nu ai ce sa faci decat ori sa gasesti la 100 ml ori sa-ti pui intr-o alta sticluta( asta in cazul in care vrei neaparat sa-l iei cu tine in avion).Eu am demachiant de la deuteria si are 75 ml.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet folosesc combinatia aia rar, cand imi apar mai multe cosuri si vreau sa scap mai repede de ele. Pot sa ma dau si de 6 ori pe zi cu retin+skinoren+acid salicilic si abia dupa 3 zile mi se exfoliaza pielea. In schimb ma ustura si se inroseste daca n-am grija. Din cauza asta folosesc combinatia ucigatoare doar 1-2 zile si doar local.
Girlish n-ai voie cu 100ml in avion in bagajul de mana. In cel ce merge la cala nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu vreau sa merg sa cer cateva mostre din produsele mele de ten pt mersul cu avionul, eu fac in total vreo 16-17 ore (drum pana la aeroport, asteptat, drum propriu-zis, asteptat bagaje si ajuns acasa din nou), mi-e greu sa nu ma demachiez macar o data in intervalul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:57 AM |
|