|  Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia | 
|  Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia | 
|  Apr 6 2009, 01:44 PM 

| |
| Dependent    Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231  | 
				Despre Skinoren s-a vb mai devreme si vroiam sa zic ca e mai buna varianta 15% GEL decat cea clasica. Acneea - Totul despre acnee, Acneea partea a treia | 
|  | |
|  | 
|  Apr 6 2009, 02:44 PM 

| |
| Membru de Onoare       Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269  | 
				Girlish eu am citit si am auzit contrariul: gelul e mai agresiv, provoaca alergii sau reactii similare. Cand a aparut am vrut si eu sa mi-l iau dar m-a prevenit farmacista ca a avut o multime de cumparatori care s-au intors sa se plaga cumca le-a facut rau si au vrut tot varianta veche iar apoi am citit si pe net pareri negative similare.

| 
|  | |
|  Apr 28 2009, 09:46 AM 

| |
| Tratabil   Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761  | 
				BP -ul grabeste imbatranirea pielii??N-am stiut...Adica scapi de una si  dai in alta.Mie imi prieste dar acum m-ai pus pe ganduri. N-am patit nimic rau dupa ce am aplicat retin.Am pus mai mult ser si mai putin retin si e ok. | 
|  | |
|   | 
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st October 2025 - 02:12 AM | 
|  |