IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
Girlish
post Apr 6 2009, 01:44 PM
Post #1

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Despre Skinoren s-a vb mai devreme si vroiam sa zic ca e mai buna varianta 15% GEL decat cea clasica.

Acneea - Totul despre acnee, Acneea partea a treia
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
bebe_maria
post Apr 6 2009, 02:44 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Girlish eu am citit si am auzit contrariul: gelul e mai agresiv, provoaca alergii sau reactii similare. Cand a aparut am vrut si eu sa mi-l iau dar m-a prevenit farmacista ca a avut o multime de cumparatori care s-au intors sa se plaga cumca le-a facut rau si au vrut tot varianta veche iar apoi am citit si pe net pareri negative similare.

+Quote Post
happyCat
post May 4 2009, 09:21 PM
Post #3

Musafir

Sweet, eu la cosmetica nu merg, nici nu stiu daca aici ar face extractii de puncte negre (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca as iesi de acolo ca o patlagica dupa scrubuit si piscalit.
Ziceam ca as vrea ceva mai tare... adica ceva mai concentrat, parca as mai incerca cu lotiunea de la Paula cu acid glycolic (7.5% parca), desi data trecuta cand am folosit-o mi-au aparut niste cosulete rosii. Of, acum ies si toti pistruii la vedere si toate petele de la soare care se mai estompeaza iarna. damn!

+Quote Post

Posts in this topic
4 Pages V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th September 2025 - 09:07 PM