![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
La mine la 27 de ani au inceput sa apara semne.
Deci fetele am nevoie de sfaturi :)... Eu pt ochi folosesc NiveaQ10. Am inteles ca e f bun si Blossum=ul de la Elmiplant. Pe siteul de la Gerovital am vazut o reclama atragatoare...Ce alegem? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
22 in iulie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar eu nu ma mai simt asa tanara. Ca m-a intrebat cineva de curand insa daca termin facultatea sau liceul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) spun si eu ca e irevelant ca Delphi.
Eucerin din ala are si maica-mea si il foloseste cand isi aduce aminte, atat de incantata probabil este de el. Eu sincer nu cred in efectul cremelor minune, pentru ca sa fim sinceri, nu au cum sa patrunda adanc, doar la nivel superficial, al epidermei. Nici peeling-urile nu se realizeaza foarte adanc, deci nu va reusi o crema ce nu poate nici un peeling...Microdermabraziunea e iar foarte superficiala, daca vrei un boost de stralucire, poti sa incerci. Stiu niste femei asa mai intretinute care au apelat la Botox si arata foarte bine, mult mai bine ca mine aia mai tanara. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E un doctor pe care tot il frecventau, dar sincer nu i-am retinut numele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 07:01 AM |
|