![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
buna fetele !!!
in primul rand daca nu e ok tipul asta de topic imi cer mii de scuze si promit k nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apoi..sa va zic o mica poveste...de ceva luni ma confrunt cu o maaaaaare problema:nu reusesc sa slabesc. in disperarea mea am incercat diverse cure...ba chiar si pastile pt ca promiteau marea cu sarea..nimik nu a mers. eu am aratat f bine si dupa un an de ture de noapte si ziua la facultate...s-a dus silueta mea... asa k va intreb pe voi de sali de fitness ca deh..sa o fac si pe asta...si daca tot sunt novice in ale salilor ma gandeam k tips and trics de la oameni cu exeperientza nu strica. so...va invit sa impartasitzi lucrurile care nu trebuie care trebuie facute la sala...daca e permisa reclama ..recomandari samd sry again data topicul incalca vreo regula.... ms fain de pe acum pt timp si ...sa auzim de bine va pooop |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Acces nelimitat, aerobic + aparate, doar 80 ron?! Foarte convenabil!
Variantele de care spuneam eu sar toate peste un milion, doar aparate, de 3 ori/saptamana. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:16 PM |
|