![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
buna fetele !!!
in primul rand daca nu e ok tipul asta de topic imi cer mii de scuze si promit k nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apoi..sa va zic o mica poveste...de ceva luni ma confrunt cu o maaaaaare problema:nu reusesc sa slabesc. in disperarea mea am incercat diverse cure...ba chiar si pastile pt ca promiteau marea cu sarea..nimik nu a mers. eu am aratat f bine si dupa un an de ture de noapte si ziua la facultate...s-a dus silueta mea... asa k va intreb pe voi de sali de fitness ca deh..sa o fac si pe asta...si daca tot sunt novice in ale salilor ma gandeam k tips and trics de la oameni cu exeperientza nu strica. so...va invit sa impartasitzi lucrurile care nu trebuie care trebuie facute la sala...daca e permisa reclama ..recomandari samd sry again data topicul incalca vreo regula.... ms fain de pe acum pt timp si ...sa auzim de bine va pooop |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,889 ![]() |
Am lucrat pana acum o luna in Roma si mi-a fost recomandat de o prietena un salon de "gimnastica izometrica" in traducere literala. Mai in clar erau niste aparate, paturi pe care stateai cate 10 minute, se miscau si aveau si efect de masare si slabire. Foarte bune pentru mine, am renuntat la ora de alergare de la ora 6 dimineata , la mersul la fitness, la mersul la masaj si la sauna si am facut si economie la bani. Nu mergeam de placere, asa imi cerea jobul. Problema e ca in Bucuresti nu am gasit asa ceva (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , nu tin minte decat denumirea salii Palestra Iperfitness. Daca stie cineva ceva asemanator in Bucuresti raman recunoscatoare. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:23 PM |
|