![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doctoreaso.
O tipă se plimba pe plajă când, deodata, dădu peste lampa fermecată. O ridică, o frecă şi apăru Duhul. Tipa, încântată, îl întrebă dacă ăi poate îndeplini trei dorinţe. Duhul zise: "Nu. Datorită inflaţiei, datorită veniturilor reduse în ţările lumii a treia, datorită competiţiei globale, nu-ţi pot îndeplini decât o singură dorinţă. Deci, care ar fi aceea?" Tipa, fără ezitare spuse: "Vreau să fie pace în Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate ţările astea să înceteze să se războiască!" . Duhul se uita la hartă şi exclamă: "Doaaamne Iisuse, femeie! Aceste ţări sunt în război de mii de ani! Sunt eu meseriaş, dar nu chiar atât de meseriaş! Nu cred că asta se poate face, aşa că pune-ţi altă dorinţă !" Tipa se gândi un minut şi spuse: "Ei, bine, niciodată n-am fost în stare să găsesc bărbatul potrivit. Ştii tu, un bărbat care să fie atent, ocrotitor, înţelegător, amuzant. Căruia să-i placă să gătească şi să mă ajute la curăţenia casei, care să fie tandru şi inventiv când facem dragoste, care să nu se uite la emisiuni sportive şi care să fie fidel. Asta îmi doresc... un partener de suflet !" Duhul privi lung, oftă adânc şi spuse: "Ştii ceva?!, ia dă-mi să mai văd o dată harta aia !!!" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un şeic, posesor de imense terenuri petroliere in exploatare, îşi caută jumătatea printr-o firmă de matrimoniale.
Angajatul îi oferă plin de smerenie catalogul. Seicul îl răsfoieşte la nesfârşit şi, la un moment dat, plictisit zice: - Ce toată zgârcenia asta ?! Le iau pe toate! |
|
|
Tinara sotie trimite acasa de la spita...Feb 17 2010, 09:29 PM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:18 PM |
|