IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Viata de mama singura, Cum e sa fii single parent
vad_voci
post Jan 6 2006, 02:13 PM
Post #1

Musafir

Viata a facut in asa fel incat sa ramai o mama singura, cum te descurci in aceasta situatie, cum faci fata noilor provocari ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
adriana33
post Sep 5 2009, 08:55 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,024

Am avut o viata asa de dureroasa ca nu as dorio nici dumanilor mei . Sunt o mama singura inainte de al naste pe Alexandru, fiul meu de 6 ani. M-am zbatut sa il am din toate puterile si cu toata lumea. Si asta pentru ca cel pe care il iubeam si care isi dorise sa fie cu mine a plecat si s-a casatorit cu alta inainte de al naste pe fiul meu.
Asta a lasat un gust amar in viata mea. Acum ce era sa fac, am mers inainte si mi-am vazut de viata, dar cu multe hopuri si greutati. Toata lumea s-a intors impotriva mea si imi spunea sa il dau afara incepand cu parintii si terminand cu cele mai bune prietene care in viata au urmarit numai partea financiara si cariera inainte de toate, Asa ca ele sau retras, parintii sau intors impotriva mea si asa nu am avut o relatie apropiata acum era vai si amar. Stateam noaptea si plangeam si imi mangaiam pantecul, vorbeam cu baiatul meu care de abia asteptam sa il vad si sa il tin in brate. Au urmat apoi ani la rand de chin dar fiul meu mia dat putere cat pentru 10 femei la un loc si tot ce am realizat si facut am facut numai cu gandul la el. Viata mea personalla am aruncat-o la gunoi, nu am mai iubit pana de curand dar nici aceasta relatie nu merge asa vad eu, asa este.

Voi cum va explicati ca prietenul vostru sa nu va sune macar timp de trei si chiar 10 zile, iar apoi sa apara si sa spuna am avut treaba? nu stiu, el spune ca atunci cand imi ies din pepeni e din cauza traumelor din trecut, dar se vade destul de clar ca nu si ca el e cel care are traume nu eu. In fine aceasta problema o s-o rezolv ori daca nu o va rezolva DUMNEZEU ca eu am alta preocupare sa fiu alaturi de fiul meu si sa il cresc cum trebuie chiar daca nu are tata nici macar pe certificat, ASA a fost sa fie si il voi educa sa nu aiba prejudecati ci o minte deschisa ca numai asa va fii ca mine si va lupta cu viata asta urata si rea care nea fac altii ori pur si simplu asa o avem.

Si a fost caci copilul meu era des racit cat a fost in colectivitate racea tot timpul caci l-am nascut tarziu pe ultima suta de metri caci nu puteam sa nasc si depasisem perioada, stiam asta si spusesem la doctori dar ei o luau asa ca pe nimic. Insa intr-o dimineata le-am spus inca o data tare si raspicat ca trebuia sa nasc demult de ce nu ma consulta macar. Asa cum trebuie, si m-au consultat, la ecografie au chemat imediat pe cineva si au spus ca e urgent trebuie urgent la sala de nastere. Si nu putea sa nasc asa ca am nascut prin cezariana ca altfel viata noastra se oprea acolo pentru totdeauna, copilul a avut probleme cu respiratia dar acum a trecut toate si e bine. Acum numai raceste asa de des, s-a dezvoltat armonios si a crescut frumos.

VA SPUN UN SINGUR LUCRU MAMELOR SINGURE, LUPTATI CU TOATA FORTA ,COPILUL E FERICIREA VOASTRA DACA IL IUBITI SI VA SPUN CA AVETI DE CE LUPTATI FARA FRICA SI FARA PREJUDECATI.

Fiul meu ma iubeste enorm daca nu ma vede mai mult de opt ore incepe si plange, vorbesc cu el ca cu un prieten bun, ma intelege caci cunoaste problemele, intelege de ce nu pot sa ii iau jucarii scumpe, si stie ca mai de pret din toate este iubirea ce i-o port si i-o si arat, caci fapta fara cuvant e moarta. Desi la mine in casa cultura nu exista doar prin mine caci eu sunt sfatuitorul familiei si cel care are ultimul cuvant desisunt apreciata , am insamantat in inima copilului meu dorinta de a cunoaste lucruri noi si de a face el ,de a fii el creativ si de a fii el stapanul sau dar dupa sfaturile strecurate de mine. LUPTATI CA AVETI PENTRU CE!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 04:21 AM