![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Retineti, va rog, ca grupul este restrictionat si scopul lui NU este sa il accesam doar ca sa ne uitam la alte membre.
Cine nu pune poze in maxim 12 ore de la primirea accesului, il pierde. Acesta este un lucru de bun-simt pentru a ne proteja de intrusi. Pentru a fi membra : - Obligatoriu este nevoie de minim 100 de postari pe forum. - Obligatoriu este sa va precizati userul pe care il folositi pe forum. Nota: Daca esti deja membra a Grupul utilizatoarelor eLady.ro, primesti acceptul si aici chiar daca nu ai inca 100 de postari. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Melcri, doza mi-a fost redusa la jumatate insa trebuie cel putin 6 luni de tratament din ce am inteles ca sa isi revina cit de cit ochii (sa dispara pungile si cearcanele in principal pentru ca ochii o sa imi ramina bulbucati). Edemul gladelor salivare se va termina la un moment dat, probabil cind nu o sa mai iau thyrozol. Oricum arat ca un monstru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa ma simt bine. Vad eu ce fac cu aspectul. Intre timp evit sa ma uit des in oglinda ca sa nu fac vreo depresie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:52 AM |
|