![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doctoreaso.
O tipă se plimba pe plajă cānd, deodata, dădu peste lampa fermecată. O ridică, o frecă şi apăru Duhul. Tipa, īncāntată, īl īntrebă dacă ăi poate īndeplini trei dorinţe. Duhul zise: "Nu. Datorită inflaţiei, datorită veniturilor reduse īn ţările lumii a treia, datorită competiţiei globale, nu-ţi pot īndeplini decāt o singură dorinţă. Deci, care ar fi aceea?" Tipa, fără ezitare spuse: "Vreau să fie pace īn Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate ţările astea să īnceteze să se războiască!" . Duhul se uita la hartă şi exclamă: "Doaaamne Iisuse, femeie! Aceste ţări sunt īn război de mii de ani! Sunt eu meseriaş, dar nu chiar atāt de meseriaş! Nu cred că asta se poate face, aşa că pune-ţi altă dorinţă !" Tipa se gāndi un minut şi spuse: "Ei, bine, niciodată n-am fost īn stare să găsesc bărbatul potrivit. Ştii tu, un bărbat care să fie atent, ocrotitor, īnţelegător, amuzant. Căruia să-i placă să gătească şi să mă ajute la curăţenia casei, care să fie tandru şi inventiv cānd facem dragoste, care să nu se uite la emisiuni sportive şi care să fie fidel. Asta īmi doresc... un partener de suflet !" Duhul privi lung, oftă adānc şi spuse: "Ştii ceva?!, ia dă-mi să mai văd o dată harta aia !!!" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
> Doi
> prieteni care nu s-au vazut de multa vreme se intalnesc > intr-un bar. > Unul dintre ei este tare suparat, si incearca sa isi > ascunda lacrimile ce i se scurg pe obraz. > - Ce ti s-a intamplat? il intreaba amicul sau. > - Nimic, nu pot sa-ti povestesc! > - Te feresti tocmai de mine, cel mai bun prieten al > tau? > Poate te pot ajuta... > - Nu, acum nimeni nu ma mai poate ajuta! > - Dar ce s-a intamplat? > - Tocmai m-am intors de la o vanatoare din Africa . > - Si? > - Am fost violat de o gorila, masculul cel mai > puternic din grup... > - Si? > - Cinci zile am facut sex fara pauza, stii cum... pur > si simplu fara sa se opreasca! Si incepe sa planga in > hohote. > - Hai incearca sa te linistesti, il consoleaza > prietenul, > bine c-aiĀ scapat cu viata. Esti intreg, asta > conteaza.. Eu n-o sa spun nimic nimanui, iar gorila aia nu > vorbeste! > - Pai, tocmai asta este problema, ca nu vorbeste, nu > scrie, > nu telefoneaza, nu mail, nu SMS, nu nimic.... > > ........................................................................... ........................................................ > > > > O tipa > in fusta stramta si scurta vrea sa se urce in > autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar > intalneste > privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam > totul. Asa ca discret, duce mana la fermoarul de la spate si > il descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta... > Incearca din nou sa urce.... tot asa. Se descheie mai > mult > la fusta - tot nimic. A treia oara - idem. > In spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o > urca. > Tipa revoltata: > - Nesimtitule, pui mana pe mine?!!? > Ciobanul: > - Apoi domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori > la > slit am crezut ca suntem > prieteni.... > > ............................................................................ ............................................................ > > > > O > fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un > moment dat exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine > vor > sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug > degetul!" Un negru ajunge in > Ceruri, cu frica-n san ca nu o sa fie primit in Rai din > cauza problemelor rasiale... > - Numele? intreaba Sfantul Petru. > - Leonardo Di Caprio, raspunde negrul. > Sfantul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o > data numele. > - Leonardo Di Caprio, insista negrul, constient de faptul > ca nu mai putea s-o dea la intors. > Sfantul Petru scoate celularul, il suna pe Dumnezeu si-l > intreaba respectuos: > - Scoate-ma te rog dintr-o dilema, Titanicul s-a scufundat > sau a ars? > --------------------------------- > Piticu' in troleibuz > Un pitic in troleibuz statea langa o domnisoara inalta. > Piticu' o intreaba: > - Va dati jos? > - Da, raspunde aceasta. > - Da' cu ce va dati ca tare fain miroase! > ------------------------------------- > Sotul: - Mai femeie, administratorul blocului se lauda ca > s-a culcat cu toate femeile din > bloc, cu exceptia uneia ... > Sotia: - O fi aia grasa si batrina de la parter.. > -------------------------------- > Veverita lipseste o noapte intreaga de acasa. A doua zi > vine toata smotocita, cu blana jumulita, vai de ea. > - Ce s-a intamplat? o intreaba sotul. > - Pai m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si 3 zile m-a > bursucit intruna. > - Dar tu lipsesti doar de o zi! > - Pai am venit numai sa ma schimb si ma intorc. > ---------------------------------------- > Ce ar fi lumea fara barbati? > Plina de femei libere, fericite si... grase. > ------------------------------------------ > Azi am reusit sa nu īntīrzii, m-a trezit ceasul > desteptator. > - Dar de unde ai vīnataia aceea pe frunte? > - De la ceas. Nu m-am ferit la timp cind l-a aruncat > nevasta-mea... > ------------------------------------------- > Sotia il intreaba pe sot: > - Ai vazut tipul, care m-a salvat cand eu ma inecam? > - Da, a fost la mine si si-a cerut > scuze.. > -------------------------------------------------------- > O tanara povesteste unei prietene: > - Duminica la strand, s-au agatat niste tipi de mine, numai > pentru ca imi purtam aiurea costumul de baie. > - Cum adica? > - In mana.... > ------------------------------------------ > Avantaje si dezavantaje īn casatorie: > Avantaj - Ti se aduce micul dejun īn pat.. > Dezavantaj - īn fiecare zi de catre aceeasi persoana. > ------------------------------------------- > Sotia:M-am dus la un hipnotizator care m-a invatat sa stau > in fata oglinzii si sa repet "Nu ma doare capul!" > , "Nu ma doare capul!" si astfel am scapat de > durerile de cap. Nu vrei sa te duci si tu, poate iti > imbunatatesti "performantele" sexuale? > Se duce sotul si cind vine acasa se duce in baie apoi o > dezbraca , o arunca in pat si au o distractie de zile mari. > - Stai asa ca vin imediat! > Se duce iar in baie, se intoarce si o fac mai bine decit > prima data. > - > Stai asa ca mai vin o data! > Se duce in baie si sotia se duce dupa el. Il vede in fata > oglinzii spunind:"Ea nu e sotia mea !" , "Ea > nu e sotia mea!". > ----------------------------------------------- > - Tu īti faci rugaciunea la masa, īnainte de a īncepe sa > manīnci? > - Nu e nevoie. Nu nevasta-mea gateste, ci eu. > ----------------------------------------------------- > Un motan se plimba pe camp.O vaca il intreaba: > - Asa mic si deja ti-a crescut mustata? > - Si tu, asa mare si tot fara sutien! > ------------------------------------------------------------------------ > Fraza zilei: " Este mai bine sa taci si sa dai > impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi > orice dubiu." > ------------------------------------------------------------------------ > Doi lilieci isi faceau siesta, atarnati intr-un copac cu > capul in jos.. > "Auzi, care a fost cea mai naspa zi din viata > ta?" > "Cand am avut > diaree".... > ------------------------------------------------------------------------ > - Mai Ioane , de ce te-ai insurat? > - Pentru ca nu-mi placea mancarea gatita de mine. > - Si acum cum e? > - Acum imi place! > ------------------------------------------------------------------------ > Medicul dupa consultatie: > - Doamna X, am o veste buna. > - Domnisoara! > - Domnisoara X, am o veste proasta. > ------------------------------------------------------------------------ > O blonda asteapta autobuzul in ploaie.. Un domn amabil > opreste masina si > o intreaba: > - Domnisoara pot sa va conduc acasa? > - Desigur, unde locuiti? > ------------------------------------------------------------------------ > Ion vede pe soacra sa mergand cu bicicleta: > - Unde mergi mama draga? > - La cimitir. > - Si cine aduce inapoi bicicleta? |
|
|
Tinara sotie trimite acasa de la spita...Feb 17 2010, 09:29 PM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:53 PM |
|