![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doctoreaso.
O tipă se plimba pe plajă cānd, deodata, dădu peste lampa fermecată. O ridică, o frecă şi apăru Duhul. Tipa, īncāntată, īl īntrebă dacă ăi poate īndeplini trei dorinţe. Duhul zise: "Nu. Datorită inflaţiei, datorită veniturilor reduse īn ţările lumii a treia, datorită competiţiei globale, nu-ţi pot īndeplini decāt o singură dorinţă. Deci, care ar fi aceea?" Tipa, fără ezitare spuse: "Vreau să fie pace īn Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate ţările astea să īnceteze să se războiască!" . Duhul se uita la hartă şi exclamă: "Doaaamne Iisuse, femeie! Aceste ţări sunt īn război de mii de ani! Sunt eu meseriaş, dar nu chiar atāt de meseriaş! Nu cred că asta se poate face, aşa că pune-ţi altă dorinţă !" Tipa se gāndi un minut şi spuse: "Ei, bine, niciodată n-am fost īn stare să găsesc bărbatul potrivit. Ştii tu, un bărbat care să fie atent, ocrotitor, īnţelegător, amuzant. Căruia să-i placă să gătească şi să mă ajute la curăţenia casei, care să fie tandru şi inventiv cānd facem dragoste, care să nu se uite la emisiuni sportive şi care să fie fidel. Asta īmi doresc... un partener de suflet !" Duhul privi lung, oftă adānc şi spuse: "Ştii ceva?!, ia dă-mi să mai văd o dată harta aia !!!" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Care este punctul cel mai fierbinte al femeii? - Podul palmei: cum ii pui un ban cum il topeste !!! ---------------------------- - Cand te poate ajuta o femeie sa devii milionar ? - Cand esti miliardar !!!!!!!!! ---------------------------------- - Care este dezavantajul unei lupe ? - Mareste, dar nu intareste ! -------------------------------------- ------------------------------------- - Care este deosebirea intre un tigan si o fata mare ? - Tiganul tot tigan ramane. ----------------------------------------- - Care este diferenta dintre vina si p ac at ? - E vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e p ac at sa ratezi ocazia ..... ------------------------------------------------------------ Un ardelean si un lepros stau in inchisoare. La un moment dat, leprosului ii cade o ureche.... o ia si o arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade nasul... il ia si il arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade un deget... il ia si il arunca pe geam... Ardeleanul nu mai suporta: - No, dupa cum bag io sama, dumneata vrei sa evadezi ! ------------------------------------------------------------ Un preot catolic, unul protestant si un rabin, dupa un lung si plictisitor conciliu ecumenic, se hotarasc sa se retraga pentru a se scalda ļæ½ntr-un l ac ..., deh... era canicula, ļæ½ntelegeti si dvs, .....zis si f ac ut. Ajung la scaldat, mai palavragesc o vreme, apoi se dezbr ac a si intra ļæ½n apa, se scalda, ies pe iarba... si ļæ½n timp ce sedeau la soare apare un grup de femei. Preotul catolic si pastorul protestant ļæ½si ac opera repede partile rusinoase. Rabinul ļæ½nsa ļæ½si ac operi fatza. Dupa ce trec femeile, crestinii ļæ½l ļæ½ntreaba nedumeriti pe rabin: - Bine, Rabbi J ac ob, dar de ce nu te-ai ac operit si tu la fel ca noi ? La care rabinul raspunde: - Nu stiu cum e la voi ļæ½n comunitatea religioasa, dar la noi pre ac redinciosii ma cunosc dupa fatza ! ------------------------------------------------------------ Doi tipi la inchisoare: - Cati ani ti-au dat ? - 15 - Pentru ce ? - Am spart un geam la serviciu. - Dumnezeule ! Pentru atat ? Unde lucrai ? - Pe un submarin. ------------------------------------------------------------ In Japonia s-a inventat un robot, care prinde hoti. - In Japonia in 5 minute s-au prins 100 de hoti. - In SUA in 5 minute au prins 200 de hoti. - InRomania, in 5 minute s-a furat robotul ..... ------------------------------------------------------------ Un negru ajunge in Ceruri, cu frica-n san ca nu o sa fie primit in Rai din cauza problemelor rasiale..... - Numele? intreaba Sf. Petru. - Leonardo Di Caprio, raspunde negrul. Sfantul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele. - Leonardo Di Caprio, insista negrul, constient de faptul ca nu mai putea s-o dea la intors. - Sfantul Petru scoate celularul si-l suna pe Dumnezeu, si intreaba respectuos : - Scoate-ma te rog dintr-o dilema, Titanicul s-a scufundat sau a ars ?... ------------------------------------------------------------ Un preot explica la ora de religie: - Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coasta din Adam a creat-o pe Eva. - Parinte, il intrerupe un elev, tata spune ca ne tragem din maimute. - Asculta, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu ma intereseaza. Eu vorbesc in general..... |
|
|
Tinara sotie trimite acasa de la spita...Feb 17 2010, 09:29 PM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:32 PM |
|