![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-April 08 Member No.: 3,700 ![]() |
eu nu am probleme cu greutatea adica pentru 13 ani cu 43 de kg este foarte bine,dar ceea ce ma deranjeaza este BURTA...inebunesc incerknd sa skp d ea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ....dar in ultimul rand am descoperit niste linkuri cu exercitii Pilates....va garantez ca veti avea rezultate....eu m-am apucat acum 1 sapt si deja am scapat putin de burtica....voi continua si va mai anuntz....uitatzi linkurile:
http://www.youtube.com/watch?v=RMWBLG4syRQ http://www.youtube.com/watch?v=mmek7iASeCI...feature=related |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 25-October 09 From: Craiova Member No.: 7,356 ![]() |
Heei, acum m-am inscris si eu aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, acum sa spun si eu problema mea... sunt in clasa a 9a, am 15 ani. Si in ultimii 3 ani am fost in vizita la matusa in Italia. Sigur ca atunci cand m-am vazut inconjurata de bunatati, am mancat si am mancat pana ce am pus pe mine suficient cat sa nu mai pot da jos. Pe vremea aia, nu mi se parea ca ma ingrasasem. Abia anul trecut mi-am dat seama. Si am incercat sa slabesc cu infometarea. Nu am reusit, asa ca m-am ingrasat si mai mult. De 1 an jumate incerc sa slabesc... (Trebuie sa mentionez, nu sunt ff grasa.. am 65-67kg pt 1.72m, dar colegii ma considera grasa... plus ca acum sunt si la liceu, copiii sunt mai rai) Am incercat sa tin regimuri, dar nu pot. Am slabiciuni. Si cand fac exceptii de la reguli, mai fac inca una si inca una... pana cand uit complet de dieta. Vreau sa slabesc sanatos, vreau sa fiu sanatoasa (am in familie diabetici), m-as duce si la sala daca nu as face dupa-masa (in fiecare zi termin la 7 jumate seara).. Vreau sa ma apuc si de tenis, dar aman... Tot timpul aman. Nu stiu ce sa fac si cum sa imi impun sa am o alimentatie sanatoasa. Am citit de dieta Monti.. Ma gandeam sa o urmez, dar ma bat in cap cu faptul ca sunt inca in perioada de crestere. Mi-as dori si sa ma mai inalt putin. Stiu si ca adolescentii nu ar trebui sa tina diete. Daca evit dulciurile, fainoasele si carbogazoasele, o sa am momente de slabiciune. Am avut o perioada cand faceam yoga si pilates de pe youtube in fiecare seara (nu m-a tinut decat 2 saptamani). Ajutati-ma, va roog! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 10:26 AM |
|