![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-April 08 Member No.: 3,700 ![]() |
eu nu am probleme cu greutatea adica pentru 13 ani cu 43 de kg este foarte bine,dar ceea ce ma deranjeaza este BURTA...inebunesc incerknd sa skp d ea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ....dar in ultimul rand am descoperit niste linkuri cu exercitii Pilates....va garantez ca veti avea rezultate....eu m-am apucat acum 1 sapt si deja am scapat putin de burtica....voi continua si va mai anuntz....uitatzi linkurile:
http://www.youtube.com/watch?v=RMWBLG4syRQ http://www.youtube.com/watch?v=mmek7iASeCI...feature=related |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 25-October 09 From: Craiova Member No.: 7,356 ![]() |
Heei, acum m-am inscris si eu aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, acum sa spun si eu problema mea... sunt in clasa a 9a, am 15 ani. Si in ultimii 3 ani am fost in vizita la matusa in Italia. Sigur ca atunci cand m-am vazut inconjurata de bunatati, am mancat si am mancat pana ce am pus pe mine suficient cat sa nu mai pot da jos. Pe vremea aia, nu mi se parea ca ma ingrasasem. Abia anul trecut mi-am dat seama. Si am incercat sa slabesc cu infometarea. Nu am reusit, asa ca m-am ingrasat si mai mult. De 1 an jumate incerc sa slabesc... (Trebuie sa mentionez, nu sunt ff grasa.. am 65-67kg pt 1.72m, dar colegii ma considera grasa... plus ca acum sunt si la liceu, copiii sunt mai rai) Am incercat sa tin regimuri, dar nu pot. Am slabiciuni. Si cand fac exceptii de la reguli, mai fac inca una si inca una... pana cand uit complet de dieta. Vreau sa slabesc sanatos, vreau sa fiu sanatoasa (am in familie diabetici), m-as duce si la sala daca nu as face dupa-masa (in fiecare zi termin la 7 jumate seara).. Vreau sa ma apuc si de tenis, dar aman... Tot timpul aman. Nu stiu ce sa fac si cum sa imi impun sa am o alimentatie sanatoasa. Am citit de dieta Monti.. Ma gandeam sa o urmez, dar ma bat in cap cu faptul ca sunt inca in perioada de crestere. Mi-as dori si sa ma mai inalt putin. Stiu si ca adolescentii nu ar trebui sa tina diete. Daca evit dulciurile, fainoasele si carbogazoasele, o sa am momente de slabiciune. Am avut o perioada cand faceam yoga si pilates de pe youtube in fiecare seara (nu m-a tinut decat 2 saptamani). Ajutati-ma, va roog! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Aless la ce liceu esti? Eu am fost la Buzesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ma apuca nostalgia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Apropo de slabit eu zis sa incerci sa mergi la sala, mai bine slabesti cu efort fizic decat cu abtinut de la mancare. Poti merge la sala si dimineata si nici nu trebuie sa mergi mai des de 2-3 ori pe saptamana. Apoi la mancat incearca sa reduci cantitatile mai degraba decat sa te abtii de tot, mai bine mananci cate putin de 6 ori pe zi decat sa mananci de 3 ori si mult. Bea apa multa dar nu in timpul mesei si cand simti ca ti se face foame sau pofta de ceva stoarce o jumatate de lamaie intr-un pahar de apa si bea-o. Lamaia face bine si la stomac, te ajuta si la slabit si mai taie din pofta de mancare. Renunta la sucuri, au mult zahar, ciocolata normala inlocuieste-o cu cea neagra (nu de tot dar mai redu cantitatile). Ideea este sa gasesti un regim de viata care sa iti vina natural, daca urasti sportul nu te concentra asupra lui, mergi mult pe jos. Ceva bun de mancat peste zi ca snack sunt migdalele, pistachios, samburii de caise, nu numai ca nu ingrasa dar iti dau si o senzatie de satietate si aduc elemente nutritive organismului. Incepe-ti ziua cu fructe, poti sa=ti faci un suc de mere sau sa mananci un kiwi, e mai sanatos sa dai organismului ceva neprelucrat prima data. Mananca putina carne, mai ales carne de porc pt ca nu faci altceva decat sa umplii organismul de toxine, proteinele din carne sunt f greu prelucrate de organismul uman si oricum prin prelucrare carnea isi pierde mare parte din elementele nutritive. Daca esti mare fan carne ai grija sa nu mananci mai mult de o data pe zi (de preferat peste, e cel mai bine tolerat) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:33 PM |
|