![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doctoreaso.
O tipă se plimba pe plajă când, deodata, dădu peste lampa fermecată. O ridică, o frecă şi apăru Duhul. Tipa, încântată, îl întrebă dacă ăi poate îndeplini trei dorinţe. Duhul zise: "Nu. Datorită inflaţiei, datorită veniturilor reduse în ţările lumii a treia, datorită competiţiei globale, nu-ţi pot îndeplini decât o singură dorinţă. Deci, care ar fi aceea?" Tipa, fără ezitare spuse: "Vreau să fie pace în Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate ţările astea să înceteze să se războiască!" . Duhul se uita la hartă şi exclamă: "Doaaamne Iisuse, femeie! Aceste ţări sunt în război de mii de ani! Sunt eu meseriaş, dar nu chiar atât de meseriaş! Nu cred că asta se poate face, aşa că pune-ţi altă dorinţă !" Tipa se gândi un minut şi spuse: "Ei, bine, niciodată n-am fost în stare să găsesc bărbatul potrivit. Ştii tu, un bărbat care să fie atent, ocrotitor, înţelegător, amuzant. Căruia să-i placă să gătească şi să mă ajute la curăţenia casei, care să fie tandru şi inventiv când facem dragoste, care să nu se uite la emisiuni sportive şi care să fie fidel. Asta îmi doresc... un partener de suflet !" Duhul privi lung, oftă adânc şi spuse: "Ştii ceva?!, ia dă-mi să mai văd o dată harta aia !!!" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Concluzia nutritionistilor
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie. 1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca sunteti romani e ceea ce va omoara -Geoana - Să presupunem că dl. Ion Iliescu moare. Îl îngropăm, pe mormânt creşte o floare, vine o vacă şi o mănâncă, mai încolo trage o balegă, eu trec pe acolo şi după ce, întâmplător, calc în ea, zic: Ioane, Ioane, ce ai fost şi ce ai ajuns ! Năstase, tu poţi să-mi dai un exemplu asemănător? -Nastase - Da şefu’. Să presupunem că dumneavoastră muriţi, vă înmormântăm, creşte o floare pe mormânt, fireşte, vine o vacă şi o mănâncă, mai încolo trage o balegă, eu întâmplător calc în ea şi zic: vai, domnu’ Geoană, nu v-aţi schimbat deloc! |
|
|
Tinara sotie trimite acasa de la spita...Feb 17 2010, 09:29 PM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:27 PM |
|