![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Supa de cartofi cu avocado
(cica de provenienta mexicana) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc mult de tot , sa vad ce isprava fac zilele astea, vin si o prezint aici. E fix ce-mi trebuie , o reteta pe-ntelesul meu, mi-a placut si ca ai facut-o asa, ca o poveste.
Eu am o oala de...4 L daca nu ma insel. Adica ciorbita de pui ( ca macar atata stiu si eu sa fac (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) ) o fac de 3 L si mai ramane nitel loc in oala. Nu fac mai multa si nici nu am oala mai mare ca-s numai eu cu al meu drag si ne ajunge 3-4 zile numai bine. Nu stiu sa gatesc cat sa chem si pe altii la masa (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) , not yet.... In cazul asta, mai micsorez din cantitati la legume, asta simplu dar carne si os cam cat sa pun? Ca parca nu-mi vine sa o calculez cu regula de trei simpla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Once again , Di , merci frumos . Am citit si reteta de placinta de mere si seamana cu una cu iaurt pe care o fac si am tot zis c-o pun pe forum sa ma dau mare dar se mananca mereu inainte de trasul in poze . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:24 PM |
|