![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Am ajuns azi la munca in 40 min si am venit cu ratb-ul. In mod normal fac o ora cu metroul. Nu-mi vine sa cred ce liber e bucurestiul!!!! O zi buna!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Szi, nu au ce sa-ti faca, stai linsitita. Nicio instanta din tara nu va recunoaste fituica aia drept contract. Si ei ce au de facut, trimit "notificari" din ce in ce mai agresive ca poate au succes. Si sunt convinsa ca au speriat multi asa dar nu este si cazul tau, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La multi ani surioarei!
Albi, ce simpatic "bujie" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu tot pe la 4 luni in burtica l-am botezat pe David "fasole". Asta pentru ca mi-a crescut burtica dintr-o data si se nimerise atunci sa manac fasole, eram ferm convinsa ca's balonata. Numai ca zilele treceau si eu mai balonata eram (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acum m-am "balonat", numa ca stiu ca nu mai e de la fasole. Eu sunt relativ ok, obosita... saptamana viitoare ajung la medic, poate isi face mila de mine sa-mi spuna ce-i no.2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:18 PM |
|