![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Am si eu o intrebare. am citi prin alte forumur de prin alte tari ca montignac ar zice ca e mai bine sa mananci o masa glucidica seara, decat in alte momente ale zilei, din cauza ca grasimile mancate seara la cina se depun mai usor, procesul de absortie din timpul noptii fiind deosebit de activ. Tipele de pe acolo chiar asa faceau. Alegeau sa manance paste integrale, sau orez integral, sau diferite feluri de fulgi de cereale seara. Pe de alta parte, mi se pare chiar mai comod sa manaci masa glucidica seara, avand in vedere ca daca o papi in timpul zilei, trebuie sa astepti destul de mult timp, aprox 4 ore, pana sa mananci o masa lipidica.
Voi ce ziceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:50 PM |
|