![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doctoreaso.
O tipă se plimba pe plajă când, deodata, dădu peste lampa fermecată. O ridică, o frecă şi apăru Duhul. Tipa, încântată, îl întrebă dacă ăi poate îndeplini trei dorinţe. Duhul zise: "Nu. Datorită inflaţiei, datorită veniturilor reduse în ţările lumii a treia, datorită competiţiei globale, nu-ţi pot îndeplini decât o singură dorinţă. Deci, care ar fi aceea?" Tipa, fără ezitare spuse: "Vreau să fie pace în Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate ţările astea să înceteze să se războiască!" . Duhul se uita la hartă şi exclamă: "Doaaamne Iisuse, femeie! Aceste ţări sunt în război de mii de ani! Sunt eu meseriaş, dar nu chiar atât de meseriaş! Nu cred că asta se poate face, aşa că pune-ţi altă dorinţă !" Tipa se gândi un minut şi spuse: "Ei, bine, niciodată n-am fost în stare să găsesc bărbatul potrivit. Ştii tu, un bărbat care să fie atent, ocrotitor, înţelegător, amuzant. Căruia să-i placă să gătească şi să mă ajute la curăţenia casei, care să fie tandru şi inventiv când facem dragoste, care să nu se uite la emisiuni sportive şi care să fie fidel. Asta îmi doresc... un partener de suflet !" Duhul privi lung, oftă adânc şi spuse: "Ştii ceva?!, ia dă-mi să mai văd o dată harta aia !!!" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Intr-un autobuz ticsit de lume, urca un om.. Se aseaza langa o femeie sexi si-i pune mana pe san.
- Asculta nerusinatule, nu poti sa-ti pui mana in alta parte? Omul o priveste ganditor: - Nu ma provocati doamna, nu ma provocati! Stresat de responsabilitati, de campania electorala si de o casnicie care s-a prelungit deja peste masura, dl Prim Ministru cauta o prostituata meseriasa , sa se mai relaxeze si el un pic. Prietenii de la SPP ii gasesc trei exemplare: o blonda, o bruneta si o roscata. Dl Prim Ministru ii spune blondei : - Sunt Prim Ministrul Romaniei si Presedintele Partidului Liberal. Cat m-ar costa sa ti-o trag? Blonda ii raspunde: - Sunt o blonda de lux si lucrez cu 100 Euro/ora. Dl Prim Ministru o inteaba acelasi lucru si pe bruneta, care ii raspunde: - Sunt o bruneta focoasa si lucrez cu 200 Euro/ora . In fine, ajunge si la roscata, care-i raspunde: - Domnule Prim Ministru, daca reusiti sa-mi ridicati fusta la nivelul preturilor actuale, sa-mi coborati bikinii la nivelul contului meu din banca, sa-mi prezentati o unealta la fel de dura, ca timpurile pe care le traim si sculata la nivelul costurilor gigacaloriei si, mai ales, daca puteti sa ma faceti din vorbe asa cum ii faceti pe alegatori, atunci pe cuvant ca nu va iau niciun ban!!! Cabinetul unui psihiatru. Se deschide uşa şi intră un bărbat în patru labe cu un cablu în gură. Psihiatrul: - Vai! Cine a venit la noi? O pisicuţă? Bărbatul se târâie până în colţul cabinetului. Doctorul îl urmăreşte. - Un căţeluş? Bărbatul trece cu mâna pe lângă perete şi se târâie în celălalt colţ. Doctorul nu renunţă: - Ah! Cred că e un arici! Nu? O broască ţestoasă? Bărbatul scoate cablul din gură şi zice: - Auzi? Mă laşi să îţi trag internetul sau nu? - Ce s-a întîmplat cu fiul tau? Nu l-am vazut de multa vreme! - L-a nenorocit progresul stiintei! - Razele Roentgen? - Nu, amprentele digitale! Intr-un sex shop intra un tip cu o papusa gonflabila si foarte iritat o arunca pe masa vanzatorului: - ce mi-ati vandut aici? Vanzatorul forate calm: - Ce? - Cum ce? Cand am umflat-o si a devenit un tip urat cu o tigara in gura, cu ditamai cucu si peste toate avea si coada!!! Vanzatorul (la fel de calm) examineaza papusa si zice: - Domnule, dvs ati umflat papusa pe dos. Un barbat afla ca in urmatoarea saptamana va fi foarte ocupat datorita problemelor de serviciu. Asa cum era normal, isi anunta sotia: - Draga mea, voi primi vizita unor parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana! - Atunci, daca tot lipsesti… am auzit despre o excursie foarte interesanta in Grecia, as vrea sa merg si eu… Ca orice barbat intelegator, sotul aproba excursia. Seara merge… unde credeti? Sa-si anunte si amanta… - Imi pare rau, dar trebuie sa plec o saptamana prin tara! - Iubitule, daca tot pleci, nu-mi platesti o excursie in Grecia? Fiind, asa cum am spus, un barbat intelegator, a aprobat si cea de a doua excursie… Dupa o saptamana, sotul revine si observa ca sotia este foarte incantata de excursie. - Ei, cum a fost? - Extraordinar, am vizitar foarte multe locuri interesante, am aici ceva fotografii… Barba tul o observa cu surprindere in poze pe amanta. - Ce s-a intamplat, o cunosti? - Nu… Doar mi s-a parut cunoscuta… dar nu! - Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini… Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta. - Ei, cum a fost? - Extraordinar, multumesc! Hai sa iti arat fotografiile! In unele dintre ele, binenteles, barbatul isi recunoaste sotia. - O cunosti? Barbatul neaga, bineinteles. - Ei, sa stii ca asta a fost ceea mai tampita din toate femeile de acolo! A fost singura care a venit cu sotul! |
|
|
Tinara sotie trimite acasa de la spita...Feb 17 2010, 09:29 PM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:22 PM |
|