![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ce vorbe va poate cineva atrage atentia? Cu ce vorbe va poate face sa-mpingeti fuga?
Ce-ati trait pe pielea voastra? Ce-au facut barbatii numai ca sa va atraga atentia? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 2-February 10 Member No.: 7,901 ![]() |
Stiti expresia aia "It's not what what you say, its how you say it". Stiti cum se zice ca simt cainii frica. Asa si femeile "simt" un barbat(scuze de analogie); adica limajul corpului. Eu cred ca o privire, un zambet sunt mult mai de valoare decat some cheepass pickup line. Dupa pasul acesta intri in vorba, intr-un mod natural, nici siropos nici banal, si lucrurile decurc normal. Alchimia dintre cei 2 trebuie sa existe nu o super-replica.
Apropo de replici cliseice(cre ca am inventat un nou cuvant) de genu':"ce faci papusa","si a durut, cand ai picat din cer", sau atitudini de genu claxonatul la semafor, si fluieratul, se aplica numai in cazul barbatilor. Hai sa privim putin si in partea opusa si sa vedem atitudini de genu pitzipoance de 14-15 ani care te urmaresc in grup, stau in spatele tau si chicotesc, sau tipe care se impiedica "accidental" in fata ta sa le bagi in seama; sau replici de genu: "Cu ce echipa ti?"(mi as intamplat mie, nici macar nu imi place fotbalul) Deci acestea fiind spuse exista in egala masura replici de agatat proaste atat in randul barbatilor cat si femeilor. Acum as fi curios sa vad eu replici bune pe care le folositi voi, daca tot se discuta atat pe tema asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 05:43 PM |
|