![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Einstein... a murit, Newton... a murit,... nici eu nu ma simt prea bine...
Un proverb american zice ca:'an apple a day keeps the doctor away" O completare mai interesanta ar fi:"an onion a day keeps everybody away" Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos. Fie painea cat de rea, tot mai bun e cozonacul. O padure virgina este o padure in care mana omului n-a bagat niciodata piciorul. Nici o fapta buna nu scapa nepedepsita! Singura bucurie a oamenilor casatoriti este sa participe la casatoria altora!... O bucurie diabolica! Barbatii sunt de doua feluri:pesimisti si optimisti.Barbatii pesimisti cred ca toate femeile sunt usuratice, iar cei optimisti spera. Decat intelectual, mai bine un amarat de miliardar! Nu e bine sa doresti moartea sefului tau ci sa-l faci sa si-o doreasca singur... - Toti barbatii sunt nebuni? - Nu. Unii raman burlaci. I: - Ce reprezinta burta la barbati? R: - Un monument ridicat in cinstea "eroului cazut". |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:27 PM |
|