![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
buna fetele !!!
in primul rand daca nu e ok tipul asta de topic imi cer mii de scuze si promit k nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apoi..sa va zic o mica poveste...de ceva luni ma confrunt cu o maaaaaare problema:nu reusesc sa slabesc. in disperarea mea am incercat diverse cure...ba chiar si pastile pt ca promiteau marea cu sarea..nimik nu a mers. eu am aratat f bine si dupa un an de ture de noapte si ziua la facultate...s-a dus silueta mea... asa k va intreb pe voi de sali de fitness ca deh..sa o fac si pe asta...si daca tot sunt novice in ale salilor ma gandeam k tips and trics de la oameni cu exeperientza nu strica. so...va invit sa impartasitzi lucrurile care nu trebuie care trebuie facute la sala...daca e permisa reclama ..recomandari samd sry again data topicul incalca vreo regula.... ms fain de pe acum pt timp si ...sa auzim de bine va pooop |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,955 ![]() |
Salile pe care le cunosc sunt in sectorul 2, dar si cateva din Dristor si Unirii.
In zona Obor sunt 2 sali ok. Una langa Electrica, vis-a-vis de scoala generala. A doua chiar in incinta magazinului. Sunt cele mai bune. De evitat Sereno, de pe soseaua Colentina. La Dristor am testat o sala la etaj, chiar langa gura de Metrou, si nu a fost prea placut. Sala din Unirii este ok, doatata bine, dar pretul cam piperat. Si anturaje care de care mai de smecheri. Dinamo este din pacate o sala doar pt baieti ca sa zic asa, rar am vazut fete. Atmosfera e din aceea Hardcore, si barbati umflati cu apa, cu glume de rahat. Deci pentru fete, nu prea ar fi ok sa mergeti acolo. Grigore Moisil, in zona Lacul Tei, este o sala ok, placuta, si dotata bine. Recomand. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:16 PM |
|