![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi se pare ca invatamintul romanesc e in cadere libera...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hmmm... In conditiile in care majoritatea cursurilor scrise de colegi erau pline de greseli gramaticale iar multi sunt analfabeti eu sunt, bineinteles, pe la coada clasamentului notelor, desi nu am o medie mica. Imi inchipui stupefactia angajatorului care, dupa ce a vazut ca noul angajat a terminat facultatea cu 10 pe linie, constata ca acesta nu este in stare sa scrie un mail fara o gramada de greseli gramaticale de clasa a 3-a! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Mai mult decat atat, am avut un coleg care era retardat mintal (la propriu... ) si care urmeaza un master, pe cand altii care mai au cate ceva in cap stau acasa. Ce fel de sistem este asta? Imi aduce aminte de versurile lui Eminescu: "Nu spera cand vezi miseii la izbanda facand punte, Te-or invinge nataraii de ai fi cu stea in frunte;" |
|
|
<H2 style="OUTLINE-STYLE: none...May 30 2010, 10:28 AM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:34 AM |
|