IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cofedol, Caut un inlocuitor pentru Cofedol
anyda
post Jan 11 2007, 01:21 PM
Post #1

Musafir

Mama mea (70 ani) sufera de dureri de cap si simtome de voma de mai multi ani si singurul medicament care o ajuta este Cofedol de la Sicomed. Din pacate acest medicament nu se mai fabrica si noi nu am reusit sa gasim alt inlocuitor.
Poate cineva sa ne ajute recomandandu-ne un remediu naturist sau un inlocuitor de pe piata romaneasca, eventual cea din Ungaria?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
nemo45
post Apr 7 2010, 01:07 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,308

Soacra mea in varsta de 79 ani foloseste impotriva durerilor de cap si starilor de rau de orice fel de stare de rau medicamentul Codamin, si face asta de multi ani 

QUOTE(anyda @ Jan 11 2007, 01:21 PM) *
Mama mea (70 ani) sufera de dureri de cap si simtome de voma de mai multi ani si singurul medicament care o ajuta este Cofedol de la Sicomed. Din pacate acest medicament nu se mai fabrica si noi nu am reusit sa gasim alt inlocuitor.
Poate cineva sa ne ajute recomandandu-ne un remediu naturist sau un inlocuitor de pe piata romaneasca, eventual cea din Ungaria?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
anyda   Cofedol   Jan 11 2007, 01:21 PM
ala80   :welcome: anyda! Si parintii mei luau cofedol...   Jan 11 2007, 02:41 PM
anyda  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th August 2025 - 12:17 PM