![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Buna fetelor
Problema este urmatoarea. Eu si inca 4 amici am avea 5000 de euro de caciula pt a incepe o afacere. Avand in vedere ca suntem cam in pana de idei (eu unul m-am gandit sa strangem maui mult si sa luam apartament 3 camere pt inchiriat in regim hotelier + masina) ma gandeam ca poate ne ajutati voi. eventual suma poate creste de la 5000 la 7500 de caciula dar nu mai mult pt inceput. Astept sfaturile voastre.....si stiti ce mult va iubesc eu! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Buna fetelor
Ma tot bate un gand sa incep sa lucrez ceva de acasa ... Io am avut o idee mai de demult, sa fac webgrafic sau webdesign , am invatat sa lucrez cu photoshop , stiu putin flash si ceva dreamweaver si html ... Okay acu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) stiu ca ar trebui sa invat si mai mult ... Faza e ca nu stiu unde sa caut sa fiu si platita pt asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai nou m-am gandit sa incep sa fac crafts ( asta e doar ideea ) inca nu am inceput sa invat nimic ... Dar io cand eram in liceu si nu imi ajungeau banii de haine , mi le faceam singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Am timp, am chef , am zile in care innebunesc de plictiseala , si sa nu mai zic de bani am nevoie , so anyone? Aveti alte idei care sa functioneze? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:50 PM |
|