![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Blondino am zis Bancuri :o, si sti ca sunt pe felie cu Hitler, stau acolo la horoscop lg el :-X
Hai sa-ti zic eu vreo doua sa mai si radem :-* Doi lupi se intalnesc la umbra unui castan sa planuiasca atacul la turmade oi. L1: Ba fii atent in seara asta e rost de oi ca ciobanul asta nou e cam bolovan L2: pai ma prostule, e cea mai buna veste pe care mi-ai dat-o in ultimele 3 luni, zic sa atacam diseara In castan, pe o ramurica vrabiuta paracioasa a auzit tot si ca o nesimtita s-a dus sa ii zica ciobanului Seara, lupi sunt pregatiti sa intre in stana. Intra primul, ciobanul il astepta dupa usa si ii trosneste una sanatoasa peste bot. Dupa 2 minute iese cu laba la gura. Celalalt il intreaba: Ce ai ma prostule? -Intra tu ma, ca pe mine ma bufneste rasul... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 05:23 AM |
|