![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
Eu le astept pe fete sa combata puternic :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
Buna dimineata :)
mdc, din pacate nu mai stiu nimic de borgia, nu raspunde la emailuri. Ma bazez pe faptul ca no news, good news ;) Winsor Pilates eu le-am cumparat pe caseta acum doi ani, cred. Au aparut si pe dvd intre timp. Nu ma prea pricep, dar poate le poti cauta pe dc++. Am auzit de fete care le-au luat de acolo. Altfel, cred ca fisierele sunt mari si nu s-ar putea trimite prin email. Ioannaraluka, imi pare bine sa te vad iar. Din pacate la acnee nu ma stiu. Am o prietena in schimb, care probabil stie mai multe. O sa intreb. Libe, faina libelula ai. Cainele meu e doar un caine zambaret si atat :) Initial pusesem o pisica, dar am observat ca si idd avea poza la fel :) Chiar asa, Ruxandra Ioana unde e? Eu cum v-am mai spus, dimineata terci de ovaz, la amiazi astazi ceva cartofi si legume, deseara o salata. Si un mar si un suc de portocale( vad eu cand le intercalez). Aha, si nu mai beau cafea de aproape doua luni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:43 PM |
|