![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 10-December 05 Member No.: 79 ![]() |
E un sos de soia in supermarketuri, in afara de Heinz si alti consacrati, vietnamez. Mie mi se pare cel mai bun de pana acum. Cam sarat, dar bun.
Il stiti? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
MUJDEI CALD
Inspre Dunăre, afumătura, rasolul şi friptura se ung şi cu un mujdei cald, 1 lingură de unt 1 lingură de făină 1ceaşcă de supă de carne 2 linguri oţet sare, 1 linguriţă 1 jumătate căpăţână de usturoi mare Cum se face mujdeiul cald Untul se topeşte pe foc, se amestecă cu făină şi se stinge cu supă « Usturoiul se pisează pastă * Când a-nceput să fiarbă zeama, se adaugă usturoiul, oţetul, sare » Se lasă să freamete 10 minute pe foc dulce, amestecând din când în când HREAN OLTENESC 4 linguri hrean ras pastă 2 linguri morcov ras 2 mere rase 1 lingură oţet l linguriţă sare 4 linguri sfeclă roşie rasă Se curăţă hreanul, morcovul, merele, sfecla, se rad pastă. Se freacă cu oţetul şi sarea. Merge cu orice (în afară de peşte). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:15 AM |
|