IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Retete de post: Supe, ciorbe, borsuri, creme
Diana.
post Mar 27 2007, 08:26 PM
Post #1


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



In perioadele de post, in Grecia gospodinele pregatesc supa de linte, sau, cum ii spun grecii, „soupa fakes". Acest fel de mancare este satios si se gateste fara complicatii.
Retete de post: Supa de linte greceasca
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Diana.
post Jun 10 2010, 02:57 AM
Post #2


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



CIORBĂ DE LOBODĂ pentru zilele cu dezlegare la lapte si oua

•1 kg lobodă
• 1 litru borş
• 200 ml iaurt
• 1 ou
• 1 ceapă
• 1 morcov
• piper, sare (după gust)
• verdeaţă: leuştean
• O căpăţână mică usturoi (asta-i contribuţie oltenească!)

Se spală bine loboda, se taie în tăieţei laţi
Se toacă ceapa, se rade pastă morcovul
Se pun toate astea la fiert cu piperul în 2 litri apă clocotită
După 30 de minute se acreşte cu borş, se adaugă usturoi pastă, sare — încă 1-2 minute de clocote
Se bate oul cu iaurt şi puţină zeamă de ciorbă
Se toacă leuşteanul
Se trage de pe foc, se drege cu iaurtul bătut şi hrean, se presară leuşteanul
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 06:43 AM