IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cat de greu este sa fii o mama singura
Diana.
post Jul 6 2010, 12:55 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am citit astazi in pagina de comentarii ale articolului Greutatea de a fi o mama singura, citeva rinduri care mi-au frint inima.
Daca este cineva printre noi care a trecut prin asemenea experienta sau cunoaste indeaproape asemena situatii, poate ne povesteste ...
Deci, cit de greu este sa fii o mama singura?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Kriszta
post Jul 7 2010, 09:18 AM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,351

Sa fi o mama singura? Foarte greu dar de apreciat!!!

Nu am avut o copilarie chiar usoara. Tatal meu a avut ceva probleme cu bautura.Povestea e lunga si ma intristeaza de fiecare data cand privesc in urma.
Dupa un timp parintii mei au divortat si am fost crescuta doar de mama mea...pe tata il vedeam rar.
Nu a fost usor. Dar sunt mandra de mama mea!! S-a descurcat de minune.
Era greu sa vezi ca prietenii tai au o familie intreaga,unita.
Eu nu puteam sa zic:"Nu stiu daca ma lasa tata in oras!" Tot timpul era vorba de mama. Dar mama a fost mereu acolo pt mine..Si imi pare rau k nu am avut o familie intreaga si fericita!!
Dar timpul a trecut.Au trecut anii... Si acum, privesc cu regret in urma la tot ce as fi putut sa fac.
Tata a murit si probabil niciodata nu o sa mai am sansa sa avem o adevarata relatie de tata-fiica.
Ii multumesc mamei mele ca m-a crescut.dar ii duc dorul tatului meu si mereu port in gand intrebarea:"CE AR FI FOST DACA...?"
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 10:06 AM