![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pentru ca multe din noi am folosit sau folosim hai sa ne povestim aici despre asta...
Cum se foloseste? :) Pe fata demachiata dupa 1/2 de ora se aplica pe portiunile cu acnee Retin A sau Smooderm(e acelasi lucru doar ca sunt produse de firme diferite-asa stiu eu) apo dupa alta 1/2 de ora se aplica o crema hidratanta eu folosesc Clean Ac si am incercat zilele acestea si Bioten de la Elmiplant. Vara (si nu numai) neaparat se aplica o crema cu un factor solar ridicat.Nu puteam sta la solar si nici la un soare puternic pt ca te alegi cu arsuri puternice pe fata. Asa...eu in ultimele zile am avut o experienta tare neplacuta vis-a-vis de Smooderm.Se pare ca nu pot sa il aplic pe fata 4 zile consecutiv pt ca ma ard...asta am patit...arat ca un far...rosie si iritata de mi-e groaza sa merg maine la birou.Imi pun kilograme de Clean Ac pe fata si Bioten. Fata s-a curatat dar ma pisca si ma mananca. :) |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc pentru sugestii fetelor. Intre timp tratamentul cu smooderm a mai evoluat, post-ul ala era de la inceputuri. Dupa el ma dau seara cu un strat considerabil de ictyane si dimineata cu sebium reparatorie. Acum e mai bine, intr-adevar trebuie enorm de multa rabdare, pana se curata tot. Stiti cum, daca drumul spre iad e pavat cu intentii bune, aici e invers, drumul spre rai e pavat cu suferinte si muuuuuuuuuuuuuuulta jumuleala de piele.
:-[ Cu fondurile de ten tot n-am scos-o la capat, toate pe care le-am probat usuca initial si daca nu ai facut peeling inainte se descuameaza suficient de mult ca sa-ti strice make up-ul. Mai nou, negasind Photakne, mi-am luat tot de la bioderma photoderm max 100, crema coloranta cu protectie solara. Nu e foarte lejera pana patrunde in piele, dar nici pielea tratata acneic nu e asa de hidratata asa ca e bun. Culoarea e superba, de nuanta bronzului, nu foarte puternica sau artificiala. Luceste un pic fata de la ea, dar in mod frumos, parca un luciu de bronz si nu imbacsita de sebum. Problema mea acum e urmatoarea: eu folosesc smooderm pe frunte nas si barbie; mai nou mi s-au uscat pleoapele si poate un pic sub ochi si mi se duce pielea. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum, poate sa se intinda actiunea smoodermului pe alte zone ale fetei numai din circuitul lui prin tesuturi, caci nu ating acele zone deloc? Si pe obraji unde am pielea mai uscata erau ceva semne de decuamare pana am inceput sa folosesc ictyane. pupici ploios fetelor! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 01:16 AM |
|