![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna dimineata! Dupa furtuna de azi noapte azi a iesit soarele, yay! O zi frumoasa!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua ! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Diana, ai dormit bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kryss, iar french? Ale mele nu le-am mai vopsit, sunt french natural, plus ca nu le vopsesc cand fac treaba ori cand fac mancare. Ciresica fac chec, iti place? Iti trimit spre degustare. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Jo, eu abia astept sa vad picturile. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Corina, distractie placuta. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Si eu am dormit bine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dupa ce am tras un frig ieri, caci am facut curatenie. Azi fac de mancare. E frig in continuare, nici urma de soare. Eu suspin dupa zilele de vara. (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) E vineri, e week-end. (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) Iar eu am invitatie de mers cu bicicleta. (IMG:style_emoticons/default/cc_jockey.gif) Poate facem si niste poze. (IMG:style_emoticons/default/snap.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:11 AM |
|