![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit vestea buna ca o sa mi se finanteze un laptop :hainoroc: si voiam sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie o firma si o configuratie foarte buna. Daca tot fac o investitie de viitor, macar sa merite ::).
Multumesc anticipat. :-* |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai, e enorm de 17" :o ca laptop. cele mai scumpe sunt cele notebook cu ecran cat mai mic. sa fie slim si usor. 14" e de ajuns daca vrei sa stai cu el pe birou si sa te mai uiti si la filme. 12" daca ai prea mult de umblat cu el, aici conteaza si bateria mult. ca firme iti recomand Dell, IBM, Toshiba portege de mers in excursie, toshiba satellite, o minunatie de utilizat acasa. Am un prieten care cumpara din Germania; si eu mi-am luat de la el si e super, nu e nou-nout dar in stare impecabila ca design si operationalitate. Daca imi spui cam cati bani esti dispusa sa investesti il intreb si iti comunic ca variante ai. Oricum cu mult mai ieftin decat nou de la noi din magazin.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:14 PM |
|