![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit vestea buna ca o sa mi se finanteze un laptop :hainoroc: si voiam sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie o firma si o configuratie foarte buna. Daca tot fac o investitie de viitor, macar sa merite ::).
Multumesc anticipat. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Clau tzuca in cazul in care ai de gand sa stai mult cu nasul in comp eu zic ca unul de 14 nu e ok...Da, cum spune wal e mai usor de carat unul de 14 dar confortul ochilor nu sa se compara zic eu cu faptul ca ai un kg in plus la carat (si nah presupun ca nu il plimbikilometrii intregi).
Eu lucrez acasa si la birou pe comp cu diagonala de 21 ai am un laptop de 14 si e crunt.Pana si sa lucrez in excel ma enerveza din cauza ecranului. La configuratie nu ma bag pentru ca nu ma pricep. Pupici si succes cu megalaptopul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:11 PM |
|