![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit vestea buna ca o sa mi se finanteze un laptop :hainoroc: si voiam sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie o firma si o configuratie foarte buna. Daca tot fac o investitie de viitor, macar sa merite ::).
Multumesc anticipat. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Doi pupici pentru doua timisorence tare dragute :-* :-*
Asadar, Walpu...vreau sa iau un laptop foarte bun pentru ca sunt intr-un moment in viata mea profesionala in care nu am idee despre viitor, deci as vrea sa fiu acoperita in orice situatie tehnologica viitoare (adica fie ca voi avea laptop dat de serviciu sau nu). Plus ca stiu ca nu il voi schimba muulti ani de acum inainte (asa am facut si cu PCul de acasa, il am de secole) si de aia am zis sa fie ceva de capul lui ca sa stau linistita. Nu in ultimul rand, daca sponsorii sunt dispusi sa plateasca de ce sa ratez ocazia :fluierat:. Multumesc mult pentru explicatii...deci pare bun Toshiba ala mai putin ca standby-ul e micut...uf, pai de Samsung nu prea am auzit eu in domeniul asta...stiam si eu ca Toshiba sunt cele mai bune si cam atat...sunt comparabile firmele acestea? Despre ecran, da Ariana stau foarte mult cu nasul in jucaria asta, deci ai dreptate...14" e cam criminal...dar 15.4" o fi de ajuns? Ca ala de 17" deja sare cu 200 de euro la pret... :'( Sper ca dupa discutiile cu voi sa iau cel mai tare din parcare laptop! :floricele: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 03:15 PM |
|