![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit vestea buna ca o sa mi se finanteze un laptop :hainoroc: si voiam sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie o firma si o configuratie foarte buna. Daca tot fac o investitie de viitor, macar sa merite ::).
Multumesc anticipat. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Mai e o chestiuta daca ai de gand sa te folosesti de el pt viitor ca sa lucrezi in programe de grafica sau proiectare gen Photoshop,Corel,Autocad musai ecran mare.No eu cam fac propaganda pentru ecranul mare pt ca stiu prin ce trec cand in afara de luat notite la faculta vreau sa mai si lucrez pe el.
Laptopul meu al mic si nashpa ii Toshiba.Eu l-am mostenit , il am de un an timp in care saracul a fost supus la cazaturi,frig mare (l-am uitat un weekend in portbagaj si a fost undeva sub - afara)... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:11 PM |
|