![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inauguram astazi, cam tirziu, un nou topic in care sa spunem ce am mincat in zilele in care tinem post.
Eu astazi: md: cafea prinz: zacusca si masline, halva de floarea-soarelui (mai mult gustat) gustare: fructe cina : leurda cu lei de masline si lamiie, fructe (ora 18:30) gustare : fructe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Zilele astea am mincat asa: mincare de gutui, pissaladeire (un fel de tarta cu peste), salata de icre, peste prajit, varzari (o sa mai fac, mi-au placut si de-aia o sa repet experienta).
Ma gindeam sa fac si niste varza calita, fasole si vreun ghiveci zilele astea. Apoi pentru zilele cu dezlegare la peste, saganaki de midii, vreo ciorba de peste. Ar mai merge si o salata ruseasca de peste (cartofi, peste afumat, ceapa, ulei, sare, piper, otet). Miine e iar dezlegare la peste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apoi mai avem dezlegare la peste de vineri 3 decembrie pina marti 7 decembrie, inclusiv. Pentru desert, placinta cu mere, placinta de bostan, minciunele, mere la coapte la cuptor, loukoumades (gogosele cu miere, scortisoara si nuca). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:58 AM |
|