![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Care sint destinatiile voastre favorite pentru zilele libere?
Calatorii si vacante |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
buna adeni! :welcome:
acum 2 ani cand ne tot gandeam noi unde sa mergem in vacanta am vazut o poza cu Navagio, am cautat pe internet si am descoperit Zakynthos. La vremea respectiva nici o agentie de turism din Romania (din cate am aflat noi) nu avea oferte pentru insula asta asa ca tot la internet am apelat. am cerut oferte de cazare direct in Grecia la hoteluri, la agentii de turism. pana la urma ne-am hotarat sa mergem aici: www.therianos.gr, a fost absolut superb, cazarea ne-a costat eur 40/noapte iar conditiile au fost impecabile. in realitate totul arata mult mai frumos. am platit prin banca 20% din cazare iar restul in momentul in care am facut check-out. in 2005, pentru ca am mai mers cu niste prieteni care preferau sa stea la hotel, am cautat iar si am gasit un hotel de 4 stele care se deschisese in mai 2005 si care ne-a trimis oferta (promotionala!) tot de eur 40/noapte, again conditiile au fost ireprosabile, camerele foarte mari. in 2006 in schimb pretul unei camere duble la acelasi hotel era anuntat inca de cand amplecat noi de pe insula la eur 100/noapte. cu plata a fost la fel ca siprima data. oamenii sunt extraordinar de prietenosi peste tot. in ambii ani am fost cu masina noastra, la dus ne opream in Paralia Katerini o noapte iar la intoarece 2-3 nopti in Salonic (super!!!). uite un site unde poti sa afli multe informatii www.zanteweb.gr. eu am intrat si pe forumul lor si am aflat in ce cluburi sa mergem, unde sa mancam etc. exista statiuni pentru tineret, cea mai cunoscuta fiind Laganas, dar si statiuni mai retrase. in nici un an nu am vazut politie, nici macar in oras, iar oamenii isi lasa masinile si motocicletele cu cheile in contact. daca va hotarati sa mergeti acolo, pot sa-ti trimit pe privat o gramada de detalii. :) te pup, :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 02:39 PM |
|