![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce mi-a adus Mosul si sunt convinsa ca si copiii din voi vor sta cu nasul lipit de geam, asteptand sa vada o cornita de ren.
Va doresc sa aveti parte de o noapte minunata, plina de bucuria copilariei, de cadouri nesperate si de amintiri cu aroma de turta dulce si portocale! (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/elady.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Eu am primit de la Mos Craciun laptopul asta care e pe mine,un brad natural superb de 2 m,un halt de baie mov din fleece foarte moale,o racleta electrica ptr dezghetat parbrizul.un expressou de 2 cafele din ala de pus pe foc,trandafiri rosii-n toata casa ,o bratara Swarovski,flexibila nu fixa, ultima creatie, mov, cu pietre puse pe un suport din pvc,un suport de 3 lumanari pastila f frumos alb cu niste chestii stralucitoare argintii f dragut,pe alb cum este in livingul meu ,cosmeticale f multe.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 09:22 PM |
|