![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-February 06 Member No.: 234 ![]() |
hello... si ma bucur ca v-am (re)gasit pe forumul asta :)
pe scurt: am tenul mixt-gras, cu puncte negre mai ales pe nas si pe barbie si cu cate un cos destul de rar. mi-am luat in decembrie crema pt ten "impur" de la eucerin, cu acid lactic 2% si efectele se vad: tenul e mai neted, textura imbunatatita, punctele negre si porii sunt mai mici. insa, cum mai binele este dusmanul binelui, ma gandeam sa-mi iau "next" cleanace k de la avene, care are si acid glicolic, si acid lactic si acid salicilic, deci, teoretic, ar trebui sa fie si mai eficienta decat eucerin. dar.... voua cum vi se pare? este eficienta? nu e cumva prea "tare" cu coctailul asta de 2 aha si 1 bha? multumesc anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Cristinika, Cleanance K este o crema destul de buna si eficienta, multe fete au fost multumite de ea. Am folosit-o si eu o vreme dar nu mi-a placut pentru ca avea o textura mai ciudata, imi facea niste "scuame" pe fata (s-ar putea ca asta sa mi se fi intamplat numai mie, nu e obligatoriu sa patesti si tu la fel), si mirosea foarte puternic (un miros gen after-shave). Dar e un produs ok per ansamblu si tie s-ar putea sa-ti mearga foarte bine.
Nu e foarte agresiva, iar daca o folosesti cu precautie si nu uiti de hidratare, e putin probabil sa ai parte de efecte secundare neplacute. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 01:25 PM |
|