![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevarul este ca tot asta este cea mai buna cura de slabire dar ce ma fac cu psihicul?deci de luni pana astazi, joi, am mancat 2 piepti de pui fiert si 4 felii de pepene.Am mai ametit, m-am simtit slabita in unele momente dar incepe sa imi fie din ce in ce mai bine.Normal ca am pretentia sa imi vad burtile cum se dizolva dar mai rabd putin.
In schimb problema este cu psihicul, parca sunt drogata, vsez batoane de snikers si cola si inghetata si placinte imi vine sa plang si sunt nervoasa.ma tot amagesc ca as este la inceut, dr oare asa este?sau o iau razna?mai tine cineva cura acum? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, cam asa patesc si eu de cate ori incerc sa tin o dieta cat de cat. Parca e ceva pe psihic. De cate ori ma stradui ma mult sa slabesc, tocmai atunci simt ca mi-e foame mai mult. Parca e un facut.
Sunt hotarata sa slabesc. Nu foarte mult - cca 5-6 kg - dar vad ca e destul de dificil. Am incercat sa fac sport : abdomene, bicicleta, un pic de mers pe jos ccam 45-50 min la fiecare 2-3 zile... dar de slabit nu am slabit. E drept ca am observat un pic la abdomen ca s-a mai tonifiat. La fel si muschii piciaorelor, dar de slabit... ioc. Ba dupa ce fac sport (miscare) simt ca ma ia o foame de lesin. Partea si mai proasta la mine, e ca nu pot sa pacalesc foamea cu legume sau fructe. Dupa ce mananc 1-2 morcovi sau sau o bucatita de sfecla ori o salata mica de cruditati, in mai putin de o (una) ora ma apuca iar foamea. Iar fructe nu pot sa mananc chiar orice din pricina ulcerului. Deci oricum o dau, la dieta mor de foame. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 01:36 PM |
|