![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Fetelor, am gasit o noua reteta de tarta sarata. Asta era cu ciuperci.
Se face un aluat din branza de vaci 0% cu faina integrala, sare si iaurt 0% cat sa se faca un aluat cu care sa se poate lucra. Se pune in forma de tarta si am umplut cu ciupercile de mai jos amestecate cu branza de vaci 0% si am pus la copt. Acum ciupercile: se taie marunt ceapa si se pune la "calit" inr-un vas neaderent, fara ulei, in suc propriu. apoi se adauga ciupercile tocate marunt si se lasa la facut. Se pune sare si frunze de patrunjel/marar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:41 AM |
|