![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o problema si vroiam sa aud niste pareri sau daca cineva a fost in aceeasi situatie.....
deci: cand eram mai mica m-am ferit la scoala de o palma si am nimerit cu gura in marginea unui perete. consecinte: a trebuit sa-mi inlocuiesc dintele din fata dar gingia a ramas cu un cheag de sange, adica e colorat vinetiu nu foarte mult dar deranjant pentru mine, bine cred ca deja am inceput sa ignor. cum pot sa scap de el? exista vreo crema sau daca nu, o metoda chirurgicala locala? acum vreo 3 ani cand am vrut sa fac operatiunea medicii stomatologi pe care i-am vizitat nu prea au avut ce sa-mi faca.... acum cica ar exista niste punctii la nivel local.... a mai facut cineva asa ceva ? sau orice alta solutie e binevenita.... |
|
|
![]() |
Andreea Iovici |
![]()
|
Musafir ![]() |
pentru prevenirea sangerarii si a umflarii gingiilor, am fost sfatuita de o farmacista de la SPAM sa incerc SPAM de la SPAM. este un produs atat de natural, incat poate fi si mancat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ce-i drept, e foarte eficient, gingiile nu mai sangereaza, eu avand probleme si cu maselele de minte care imi tot impung gingiile de vreun an incoace
am inteles ca acest gel trateaza orice problema a pielii care necesita refacerea epidermei precum julituri, ciupituri, arsuri datorate de soare etc This post has been edited by Stiletto: Jun 10 2011, 04:23 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:06 PM |
|