![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, a venit toamna! V-ati apucat de facut zacusca, muraturi... ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am pus asa: vinete coapte si tocate -la borcan, castraveti in otet, morcovi in otet, ardei iute in otet cu zahar, doua borcane foarte mari de muraturi asortate in saramura (gogonele, morcovi, conopida, telina frunze, telina radacina). Din iunie am facut dulceata de trandafiri si gem de capsune.
La congelator am pus pungute cu verdeata proaspata: busuioc, patrujel, leustean. Mararul l-am uscat si l-am pus in punga de hartie. Tarhonul l-am pus in borcan cu otet. In geam am gutui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi, pentru ca e zi te targ la noi, am gasit la piata la tarani ardei iute rosu. Am cumparat un kilogram din care vreau sa fac dulceata de ardei iute. Mai am in plan sa congelez niste pungute cu ardei feliat. Mor de ciuda ca nici anul asta n-am apucat sa pun pepenasi la murat si nici sa fac dulceata de soc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar la anu, imi iau revansa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:58 PM |
|